Glennis Grace zingt loepzuivere ballad in halve finale America's Got Talent

Dinsdagavond mocht 'onze' Glennis Grace zich weer op het grote podium begeven in The Big U.S.A tijdens de halve finale van America's Got Talent.

glennis-grace-halve-finale-americas-got-talent
YouTube

Dinsdagavond - 's nachts Nederlandse tijd - mocht 'onze' Glennis Grace zich weer op het grote podium begeven in The Big U.S.A. De Amsterdamse zangeres zong in de halve finale van America's Got Talent's>

Zie hier Glennis' optreden tijdens de semi finals, inclusief jurycommentaar.

Omver geblazen
De reactie van de jury was de droom van iedereen kandidaat. Mel B kon alleen maar 'Yes, yes, yes, yes, yes' uitkramen met enthousiast gebonk op de tafel. "Dat is een van mijn lievelingsnummers en je zong het zo, zo mooi. Alles klopte. Elke noot was perfect. Hoe je eruit ziet, hoe je zong. Alles was perfect."

Zelfs over Glennis outfit was de Spice Girl tevreden, in tegenstelling tot vorige keer. Simon Cowell noemde het zelfs het beste optreden van de avond.

You go girl
Of de 40-jarige Amsterdamse door is naar de finale, weten we nog niet. Nu is het peentjes zweten en met geknepen billen afwachten voor de zangeres. Donderdagnacht (Nederlandse tijd) wordt de uitslag van de talentenjacht bekendgemaakt. Het is in nu aan de ruim 12 miljoen Amerikaanse kijkers om hun stem uit te brengen op hun favoriet.

Het is nu aan de kijker
Glennis is nog in de running voor de eerste plek met tien andere acts. De helft kan uiteindelijk maar door naar de finale, er zijn slechts vijf tickets beschikbaar voor de grote finale op 18 september.

Mocht ze winnen, dan kan ze in haar handen knijpen. De prijs is niet mis: een miljoen dollar, een platencontract en een optreden in Las Vegas.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder