Nieuwe dramaserie met topcast op het gat van Penoza: Ik Weet Wie Je Bent

Alsjeblieft, je nieuwe serieverslaving

nieuwe-dramaserie-kro-ncrv-ik-weet-wie-je-bent
KRO NCRV

Penoza is al een poos een gesloten hoofdstuk voor de zondagavond, maar vanaf 26 augustus is er een nieuwe psychologische thriller waar je je op kunt verheugen. Zelfde zender, (bijna)zelfde tijd, nieuw, spannend verhaal en een nieuwe topcast.

Beginscène
Aan de cast, de regie en het verhaal te zien, is de kans zeer aanwezig dat de serie Penoza aantikt wat kwaliteit en populariteit betreft. Het begin van 'Ik Weet Wie Je Bent': Daniel Elias (Daan Schuurmans) is op een verlaten weg, midden in het bos. Aan zijn gescheurde kleding en gezicht vol schrammen en bloed, is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad. Het punt is alleen: hij, strafrechtadvocaat, kan zich niet meer herinneren wie hij is en hoe hij daar terecht is gekomen.

Het verhaal
Daniel runt met zijn vriend en zakenpartner Gabor de Heerdt (Ali Ben Horsting) een prestigieus advocatenkantoor. Daarnaast is hij docent aan de faculteit Rechten van de universiteit. Hij is getrouwd met Alize Kasteel (Ariane Schluter, onder andere bekend van de film over Lucia de B.), in het dagelijks leven rechter. Samen hebben ze twee kinderen: hun 19-jarige zoon Paul (Alex Hendrickx) en een tienerdochter Juliette.

Huh?
Extra spannend: in het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van zijn nichtje Anna van Leer (Gaite Jansen; we zeiden het al eerder, topcast), die op dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.

Cast
Melody Klaver, Sophie van Winden, Puck van Stijn en Jaap Spijkers maken de topcast compleet. De serie is geregisseerd door Hanro Smitsman ('Vlucht HS13') en Thomas Korthals Altes ('Petticoat').

Oftewel: sommige series, zoals deze, hebben al zoveel mee dat je - voordat je ook maar één aflevering gezien hebt - weet dat het je nieuwe lieveings gaat worden.

Vanaf zondag 26 augustus weet je het zeker: Ik Weet Wie Je Bent is dan om 21:10 wekelijks te zien bij de KRO-NCRV op NPO 3.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder