Nooo! In nieuwe seizoen Modern Family overlijdt een belangrijk personage

En dat is niet het enige slechte nieuws…

Superhero, Batman, Costume, Fictional character, Superman, Justice league, Cosplay, Electric blue, Hero,
Getty Images

In het tiende seizoen van de bekroonde serie Modern Family zal een belangrijk personage komen te overleden. Dit heeft bedenker Christopher Lloyd verteld in een interview met de Engelse website Entertainment Daily. Wie het personage is, wil hij nog niet prijsgeven.

Dood hoort bij het leven
De maker zegt dat de familie 'grote dingen des levens meemaakt'. En hier hoort de dood ook bij... “Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.” Heeft Phil nog wat wijsheden in Phil’s-osophy boek voor ons voordat we hieraan ten onder gaan?

Bekroonde hitserie
Modern Family volgt de levens van de familie Pritchett en Dunphy, met als pater familias Jay Prichett (Ed O’Neill). De serie is een de beste Amerikaanse komedies van de afgelopen tien jaar en won onder andere een Emmy en een Golden Globe.

Het laatste seizoen
Medebedenker Steven Levitan liet eerder al weten dat het komende seizoen de laatste reeks zou zijn. De contracten van alle vaste acteurs zouden na dit jaar aflopen. Maar maker Christopher Lloyd laat de toekomst voor de hitserie nog open. “Ik merk dat iedereen zin heeft om door te gaan”, stelt hij in het interview. “Maar logistiek zal het zeker wat voeten in de aarde hebben.”

Fingers crossed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder