Gediskwalificeerde Boer Remco uit Boer zoekt Vrouw verbreekt regels: "Ik heb er echt spijt van"

Valsspelen is natuurlijk niet de bedoeling

boer-remco
KRO-NCRV Boer zoekt Vrouw

Gisterenavond ging het tiende seizoen van de populaire serie Boer zoekt Vrouw van start. In het programma helpt presentatrice Yvon Jaspers de boeren met het vinden van een man of vrouw. In de eerste aflevering deelde Jaspers de geschreven brieven uit. De brieven werden geschreven door kijkers die interesse hebben in één van de boeren. Boer Remco hield zich echter niet aan de regels van het programma houden.

Gediskwalificeerd
Melkveehouder Remco Aalbers is door KRO-NCRV gediskwalificeerd van deelname aan Boer zoekt Vrouw. Boer Remco had net één brief te weinig om op televisie gevolgd te worden door het programma, maar zijn zoektocht zou nog wel online worden uitgezonden. Dat feest gaat nu niet meer door.

Tegen de regels in
De 29-jarige boer bleek al sinds mei intensief contact te hebben met verschillende vrouwen (die dit niet van elkaar wisten). Deze vrouwen kwamen in contact met de boer naar aanleiding van de voorstelaflevering.

Dat was niet het enige wat niet volgens de regels ging: Remco heeft verschillende vrouwen gevraagd om een brief voor hem te schrijven, om bij de beste vijf boeren te horen. Alleen de top vijf wordt namelijk uitgezonden op televisie.

Tentfeest
Als troost voor de te weinig brieven, werd er een tentfeest georganiseerd voor de boer. Daar waren alle briefschrijfsters ook voor uitgenodigd. Tijdens de opnames van het tentfeest kwamen de makers erachter dat Remco niet helemaal eerlijk had gehandeld.

“Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt," aldus de makers van het programma. De beelden van het feest zijn daarom ook niet uitgezonden.

Boer Remco
De boer heeft inmiddels een korte reactie gegeven: “Ik had dit natuurlijk nooit op deze manier moeten doen. Ik had eerlijk moeten zijn tegen de vrouwen en tegen Boer zoekt Vrouw. Maar het is gebeurd. Ik heb er echt spijt van," aldus boer Remco.

De boeren van dit seizoen
De vijf boeren met de meeste brieven worden op televisie gevolgd. Dit zijn de boeren die we dit seizoen gaan zien:

Boer Wim (333 brieven)
KRO-NCRV Boer zoekt Vrouw
Boerin Michelle (326 brieven)
KRO-NCRV Boer zoekt Vrouw
Boer Marnix (75 brieven)
KRO-NCRV Boer zoekt Vrouw
Boerin Steffi (49 brieven)
KRO-NCRV Boer zoekt Vrouw
Boer Jaap (48 brieven)
KRO-NCRV Boer zoekt Vrouw

De eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw is het best bekeken programma op de zondagavond met maar liefst 3 miljoen kijkers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder