Videoland komt met een documentaireserie over Famke Louise

Zo kunnen we een kijkje nemen in het hectische leven van de rapper

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Elza Jo Tratlehner heeft een docu gemaakt over artiest, YouTuber en model Famke Louise. We nemen een kijkje in het hectische leven de 19-jarige rapper. De vierdelige documentaire ‘Famke Louise’ wordt uitgezonden via de streamingdienst Videoland.

‘Famke Louise’
In de serie zien we verschillende kanten van Famke. Van de ster die het hele land doorkruist tot het meisje dat eigenlijk verlegen en stil is. De vraag die centraal staat: "Wat doet die extreme bewondering, maar ook haat, met een 19-jarig meisje?" De documentaire is vanaf 4 november te zien op Videoland.

Elza Jo Tratlehner
Volgens fotograaf en regisseur Elza Jo Thatlehner (bekend van de documentaire Jolene) staat Famke voor het nieuwe feminisme: “Ze heeft zo’n enorm doorzettingsvermogen, is een ontzettend sterke vrouw en heeft een eigen, interessante kijk op de wereld en de positie van de vrouw. Ook vond ik het fascinerend om te zien hoe haar generatie omgaat met Social Media, waarbij het echte leven overvloeit in het virtuele leven en andersom. Ik denk dat mensen na het zien van de docuserie anders tegen Famke aankijken. Haar persoonlijke leven is namelijk minstens zo heftig als haar leven als artiest, ik denk dat mensen dat niet beseffen.”

Hard work pays off
Aan Videoland vertelt Famke Louise dat ze het een hele eer vindt dat er een docuserie over haar gemaakt is. Ze moest wel even wennen aan de camera die de hele dag op haar gericht was.

“Ik vond het best confronterend om alles terug te zien, maar ik geniet van elke seconde van mijn leven op dit moment. Er zijn goede en slechte momenten, maar ik blijf hard werken. Elza Jo heeft er een hele mooie en persoonlijke documentaire van gemaakt,” aldus Famke.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder