Deze GTST-acteurs overleven de cliffhanger (niet)

We moeten nog een weekend overbruggen tot 3 september, maar we kunnen je nu al de afloop vertellen

goede-tijden-slechte-tijden-personages-overleven-niet
Goede Tijden Slechte Tijden

Mocht je het een beetje gênant vinden dat je alles over GTST op de voet volgt, dan hebben we een schrale troost voor je. Door de website de GTST Courant weet je dat je niet de enige bent. De site laat nu los welke hoofdpersonen uit Meerdijk de cliffhanger overleven, en wie niet.

3 september op de buis
We moeten nog een weekend overbruggen tot 3 september, maar maandag kun je om stipt 20.00 uur klaarzitten om erachter te komen wat er met je favoriete personen uit Meerdijk gebeurt. Of je leest verder en ben daar dus over een halve minuut al achter.

Nekwervel breuk
Fans van Rik kunnen hun hart ophalen. Hij overleeft de klap van de brandblusser, maar het leven zal niet makkelijk worden. Rik breekt zijn nekwervel en heeft daardoor geen gevoel meer in zijn benen en armen. GTST zou GTST niet zijn als er geen kleine kans is op herstel, maar hij heeft uiteraard een lange weg te gaan.

Verliefd op Carlos
Ook Nina weet de cliffhanger te overleven. De bekende Sanders zit in een auto die door de sloopmachine gaat, maar weet de kofferbak open te trappen. Ze vlucht naar Spanje en ontmoet Carlos, gespeeld door Joey Ferre. De getraumatiseerde Nina doet alsof ze Nola heet en verliefd op hem is, zodat ze niet aan Meerdijk denkt. Carlos komt erachter dat er iets niet klopt en vertrekt naar Meerdijk om achter het echte verhaal te komen.

Loes is de enige persoon uit Meerdijk die de ongevallen niet overleeft. De psychopathische tante is niet in het nieuwe seizoen te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder