Voor de liefhebbers: vanavond bekijk je de eerste aflevering van Dr. Pimple Popper op TLC

Onsmakelijk is bij deze bijzondere patiënt nog een understatement

eerste-aflevering-dr-pimple-popper-tlc
Getty Images

Ben jij het (zeldzame) type dat juicht als er een puist kan worden uitgeknepen? Het type dat fascinerend naar elk pukkel kijkt, hoe groter, hoe beter. Dan zegt Dr. Sandra Lee (beter bekend als Dr. Pimple Popper) je vast wel iets. De populaire Amerikaanse dermatoloog die bekendstaat om haar bijzondere expertise: het uitknijpen van puisten. Zij maakt de overstap van YouTube naar televisie en de eerste aflevering is vanavond te zien.

Grote bult
In de eerste (bijzonder onsmakelijke) aflevering neemt Dr. Pimple Popper de zorg over vier unieke patiënten op zich. Een van die patiënten is Melissa, die last heeft van een grote bult op haar schouder.

Een uitdaging
Melissa’s bult is niet zomaar en bult, maar een lipoom. Oftewel: een goedaardig gezwel van vetweefselcellen. Een uitdaging voor de huidarts.

Grootste gezwel ooit
Volgens Sandra Lee was dit het grootste gezwel dat ze ooit onder handen heeft genomen. Met alle gevolgen van dien… Benieuwd naar de preview? Die bekijk je hieronder.

We want more
Ben jij in de zevende hemel als Dr. Pimple Popper haar kundigheid op een puist loslaat? Dan kun je vanaf 16 augustus je hart ophalen met zes afleveringen van haar nieuwe tv-show. De hele reeks is vanaf vanavond om 21:00 uur te zien op TLC.

Advertentie - Lees hieronder verder