Danique en Donny uit Temptation Island VIPS hadden sex

Oeps, Danique verspreekt zich..

danique-donny-temptation-island-vips-sex
Temptation Island VIPS

Vlak voor de laatste uitzending van Temptation Island VIPS (morgen is de grote dag) hebben we nog wat juicy information voor je. Temptation Island-verleider Danique verspreekt zich in een interview met de Telegraaf. “Geen sex op het eiland was goed vol te houden, we hebben gewacht” vertelt de roodharige schone.

De vader van Danique, Emile Hogguer, wil niet zeggen of Donny daadwerkelijk bij hen thuis is langs gekomen. Danique geeft daarentegen glimlachend toe dat de jongste Roelvink-telg bij haar thuis is geweest.

Mexico
Zoals we allemaal in voorgaande afleveringen hebben gezien is er, los van heel wat geflirt over en weer, tussen de twee niks gebeurd in Mexico. Iets waar de vader van Danique erg blij mee is. “Ik had er alle vertrouwen in dat ze zich niet zou verlagen tot bepaalde dingen". Kortom, geen sex op televisie, maar als we Danique mogen geloven dus wel sex in Nederland.

Hoewel er op het zonovergoten eiland niks fysieks is gebeurd tussen de twee, was het wel duidelijk dat er iets opbloeide. Zoals tijdens de dreamdate, toen Donny en Danique samen een tattoo lieten zetten.

Op het strand van Nederland
Maar niet alleen in Mexico trokken de twee veel met elkaar op, ook in Nederland zijn ze samen gespot. De twee tortelduifjes lagen bij thuiskomst intiem op het strand.

Hoe het nou daadwerkelijk afloopt? Vanavond is om 00.00 uur de laatste aflevering op Videoland te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder