Temptation Island VIPS' Stefano over Gelina (zijn ze nog samen?) en Zwanetta ("Ik vond haar niet sexy")

Stefano beantwoordt ál je vragen: waarom last minute de fout ingaan? Waarom zo lang ontkennen?

stefano-temptation-island-vips-over-gelina-zwanetta
Temptation Gossip

Stefano schuift precies op het goede moment aan aan de bar bij Olcay Gulsen voor Temptation Gossip.

Wat Temptation Island VIPS-kijkers nu natuurlijk willen weten: hóe kon hij op de laatste dag tóch de fout in ingaan? Wáárom bleef hij ontkennen? Heeft Gelina hem vergeven; oftewel zijn ze weer samen?

Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Lees mee. En zoals we inmiddels van Stefano gewend zijn, kan hij behoorlijk onverwacht uit de hoek komen.

Definitie van vreemdgaan
Zoals al bij Olcay's eerste vraag: "Wat is vreemdgaan voor jou?" Volgens Stefano is alleen de grens opzoeken al vreemdgaan. Met deze kennis vragen wij ons af: als hij dat al vreemdgaan vindt, wat vindt hij dan van zijn eigen actie met Zwanetta?...

Relatie voor Temptation
Ook opvallend: Stefano geeft zijn relatie met Gelina slechts een zeven voordat ze meededen aan Temptation Island. De reden? "Er vallen sowieso punten weg omdat er al eerder een fout is geweest. Dat komt altijd terug, hoe dan ook zal dat altijd terugkomen. We hadden ook een klein seksprobleempje, namelijk weinig seks. Gelina is een preuts meisje, ik ben wat losser, daar moet je elkaar proberen in te vinden."

Met deze informatie kunnen wij ons niet voorstellen dat Gelina en Stefano nu, na zo'n tweede enorme fout, nog steeds samen zijn. Daarover later meer.

Zwanetta
Waar bij Danique en Donny overduidelijk spanning in de lucht hing, viel dat bij Stefano en Zwanetta wel mee, wat ons betreft. Dat beaamt nu zelfs Stefano. "Ik zag Zwanetta eerlijk gezegd gewoon als een vriend. Ik klikte met niemand op die manier. Ik kon grapjes maken, gek doen. Het is niet eens dat ik haar sexy vond. Het was gewoon fijn om op te staan en even te chillen met iemand en dat was zij in dat geval."

Huh?
Olcay zegt terecht: "Je zegt wel dat als je vrijgezel zou zijn, je met Zwanetta het bed in zou duiken." Dan komt Stefano's a-typische manier van 'moeilijke vragen' beantwoorden weer om de hoek kijken: "Ik riep maar wat tijdens het quoten. Ik nam die quotes niet serieus. Ik riep gewoon stomme dingetjes."

Olcay: "Je wilde niet met haar naar bed?" Stefano: "Achteraf gezien niet nee." Dus...

Buiten slapen
Kennen jullie die mop over Stefano die van plan was buiten te slapen tijdens de dreamdate? Acteerspel, toch? Maar nee, Stefano was het echt van plan, zegt hij, hij was alleen genoodzaakt weer naar binnen te gaan. "Buiten slapen in Mexico is geen optie, je wordt daar lek geprikt door van alles en het was hartstikke koud. Achteraf had ik dat zelfde bedje op de grond gemaakt. Ik had daar ook gewoon kunnen slapen en niks hoeven doen."

Wáárom last minute de fout ingaan?
Inderdaad Stefano, goed punt, maar waarom heb je dat niet gedaan? "Heel stom. Alcohol... En op dat niveau op die dag zat ik zo ver dat ik, ik weet niet wat er gebeurde, het klapte gewoon, gewoon stom van mij. Ik voel me niet eens kut om mezelf, maar vooral om Gelina," zegt hij bijna huilend.

Wáárom zo lang ontkennen?
Dan, HET fragment. Waarom bleef hij zo lang ontkennen? Hij wilde het niet op camera toegeven, hij wilde het pas later onder vier ogen met Gelina bespreken. "Ik schrok van de audiofragmenten. Ik wist niet dat die er waren. Ik wilde het persoonlijk met Gelina bespreken."

Had je het anders ook verteld? vraagt Olcay. Stefano: "Ik zeg het je eerlijk; ik dacht dat Gelina het al wist. Alles zou uitkomen, meiden praten met elkaar, het zou honderd procent uitkomen. Dus ja, ik moest het wel vertellen."

Vergeten en vergeven, of toch niet?
Tot slot het verlossende antwoord: heeft Gelina Stefano vergeven? Nee. "We zijn niet meer bij elkaar. Gelina is al minder verdrietig gelukkig, maar heeft er nog altijd last van. Ik heb ook nog geen nieuwe vriendin, daar ben ik nog helemaal niet mee bezig. Ik heb ook geen contact met Zwanetta."

The end.

De video bekijken?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder