Helaas.. Glennis Grace heeft America's Got Talent niet gewonnen

Een goochelaar ging er met de winst vandoor

Performance, Entertainment, Music artist, Singing, Performing arts, Stage, Event, Music, Singer, Pop music,
Glennis Grace

Treurig nieuws uit Amerika: Glennis Grace heeft America’s Got Talent niet gewonnen. In de nacht van woensdag op donderdag werd de uitslag bekendgemaakt. Ondanks haar steengoede optredens heeft de Nederlandse zangeres de top vijf niet gehaald.

And the winner is...
Tijdens de uitslagshow werd eerst de top vijf bekendgemaakt. Van de tien finalisten bleven er vijf acts over die kans maakten op de titel. Uiteindelijk ging het tussen illusionist Shin Lim en de acrobatengroep Zarcaroh, de goochelaar ging er met de winst vandoor.

Prijzengeld en show
Shin Lim heeft naast de titel ‘winnaar van het dertiende seizoen America’s Got Talent’ ook 1 miljoen dollar gewonnen en een show in Las Vegas.

De reis van haar leven
Grace noemt de deelname aan de Amerikaanse talentenjacht de reis van haar leven. Het programma heeft haar een podium gegeven dat de zangeres naar eigen zeggen nodig had om zichzelf te laten zien in de Verenigde Staten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Amerikanen onder de indruk
Tijdens de finale zong Glennis onder andere een duet met de Albanees-Amerikaanse zangeres Bebe Rexha. Het koppel kreeg een daverend applaus van de jury. Ook op social media waren de reacties lovend: “Een act van wereldklasse.” De Amerikaanse kijkers waren erg onder de indruk; “Ze zong beter en professioneler dan Bebe Rexha.”

Trots
In een interview met RTL Nieuws vertelt de zangeres dat ze trots is op zichzelf: "Ik heb het toch maar even geflikt. Elke keer heb ik zo mijn best gedaan om iets moois neer te zetten. Een half jaar lang stond mijn leven in het teken van AGT, en nu is het klaar. Het is goed zo. "

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder