Releasedatum bioscoopfilm Downton Abbey is bekend!

Het volgende hoofdstuk van de Crawley-familie

People, Social group, Event, Uniform, Art,
Getty Images

Er werd er al een tijdje over gespeculeerd, maar de roddels zijn nu eindelijk bevestigd: de releasedatum van de bioscoopfilm van Downton Abbey is bekend.

Releasedatum
Blok 13 september 2019 maar alvast in je agenda, want vanaf dan is de film te zien op het witte doek.

Het volgende hoofdstuk
De populaire Britse dramaserie is al een tijdje afgelopen, sindsdien wachten veel fans op het volgende hoofdstuk van de Crawley-familie. Peter Kujawski van het productiehuis Focus Features zegt “zeer verheugd te zijn om deel uit te maken van deze ongelooflijke groep filmmakers en de wereld van Downton volgend jaar september naar het grote scherm te brengen.”

Familie Crawley
De Britse serie gaat over de levens van de aristocratische familie Crawley en hun personeel. Er worden standsverschillen aan de kaak gesteld uit de periode 1912-1925 in een groot Engels landhuis.

Succesvolle seizoenen
Het eerste seizoen begon in 2010 in Engeland en werd al gauw verkocht aan zenders in honderd landen. In 2015 werd het zesde en laatste seizoen uitgezonden.

Prijzenkast
Downton Abby flink heeft wat prijzen in de wacht gesleept; maar liefst drie Golden Globes en vijftien Emmy’s. De hoofdrollen worden vertolkt door onder meer Hugh Bonneville, Laura Carmichael en Maggie Smith.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder