De releasedatum van seizoen 3 La Casa de Papel is bekend

Zeg maar 'Bella Ciao' tegen de voorgaande twee seizoenen

releasedatum-la-casa-de-papel-seizoen-3
La Casa de Papel

Al eerder schreven we over de bloedstollende serie La Casa de Papel en het nieuws dat er een nieuw seizoen in aankomst is. Wanneer, dat wisten we alleen nog niet. We've got news. De grootste bankrovers van Spanje zijn eerder terug op Netflix dan je denkt.

Rampampam
Eerder werd in de wandelgangen genoemd dat het derde seizoen van de hitserie pas in 2019 op de streamingdienst te zien zou zijn, maar de releasedatum staat nu op..... 29 september 2018. Is dat leuk nieuws of wat?

Grootste overval in de Spaanse geschiedenis
Voor degenen die het Papel-spektakel even gemist hebben (shame on you): het verhaal gaat over de mysterieuze ‘El Professor’ die met zijn acht specialisten de allergrootste overval in de Spaanse geschiedenis ooit wil plegen.

Hoe? De acht dieven laten zich samen met een groep gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Hun doel: eenmaal binnen willen ze op een listige manier een buit van €2,4 miljard ophalen.

Best bekeken serie
De serie debuteerde vorig jaar op de Spaanse zender Antena 3. Niet veel later maakte Netflix er een bewerking van, die sinds december op de streamingdienst te zien is. Het tweede deel kwam in april dit jaar online.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder