Kim Kardashian komt met nieuwe show 'You Kiddin' Me?!' waarin grappen uitgehaald worden met celebrities

Het eerste fragment is al binnen

kim-kardashian-nieuwe-show-you-kiddin-me
You Kiddin' Me?!

Celebrities, grappen die uitgehaald worden en onwetende mensen die geen idee hebben wat er gebeurt. Nee, we hebben het niet over het gouwe ouwe programma Punk’d met Ashton Kutcher (hoe leuk was dat?!). Kim Kardashian produceert een nieuwe, vergelijkbare realityshow: You Kiddin’ Me?!

Facebook Watch
Kim Kardashian heeft de handen ineen geslagen met Facebook Watch, de nieuwe videostreamingdienst van Facebook. Iedere zondagnacht (wanneer het in Amerika zaterdagavond is), komt er een nieuwe aflevering van de serie op Facebook te staan.

Grappen uithalen
Het idee achter de show: celebrities worden in de maling genomen door hun familie. In You Kiddin’ Me?! krijgt een beroemdheid een oortje in, waardoor zijn of haar familieleden instructies kunnen geven. De celeb moet die instructies opvolgen in het openbaar. Je kunt je voorstellen: dat zorgt voor een hoop hilarische situaties.

Eerste aflevering
De Kardashian-familie (hoe kan het ook anders?) trapt de eerste aflevering van de serie af. Het slachtoffer: Kris Jenner. Zij moet de – vaak gênante – instructies van Kim, Kourtney en Kendall uitvoeren in situaties met onschuldige en onwetende mensen. De Kardashian-Jennerzusjes bescheuren zich ondertussen om de ongemakkelijke situaties die ontstaan.

Hoe dat eruit ziet? Hieronder een sneak peek van de eerste aflevering:

Volgende afleveringen
Andere celebrities die meedoen aan het programma, zijn onder anderen actrice Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy, Avatar), rapper T.I., actrice Lisa Rinna (The Real Housewives of Beverly Hills) en comedian Gabriel Iglesias. Kijken kan via de ‘Watch’-optie in het Facebookmenu.

Advertentie - Lees hieronder verder