Nieuwe Fantastic Beasts-trailer is schrikken voor Harry Potter-fans

Was het jou al opgevallen?

fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-trailer
Still Fantastic BeastsParamount

Er is weer een nieuwe trailer van 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' gelanceerd, en behalve dat nieuwe beelden het wachten op de film wat draaglijker maakt, is een bepaalde onthulling schrikken voor Harry Potter-fans.

You Know Who
In de trailer zien we een personage uit de Harry Potter-reeks, maar dan in een heel andere hoedanigheid. Als de naam Nagini je niets zegt, mag je je schamen als Harry Potter-fan. Zij was de slang van You Know Who. In de tweede Fantastic Beasts-film komen we meer te weten over de achtergrond van Nagini. We zien de slang dan ook voor het eerst transformeren in een mens, gespeeld door de Zuid-Koreaanse actrice Claudia Kim.

Bekijk de trailer hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het verhaal
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald speelt zich af in 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit deel één. Gellert Grindelwald (Johnny Depp) is ontsnapt en op zoek naar nieuwe volgelingen. De enige die hem kan stoppen is Dumbledore (Jude Law), zijn voormalige beste vriend. Hij schakelt hulp in van zijn oud-student Newt Scamander. Newt schakelt op zijn beurt weer het team in dat je kent uit deel één: Tina, Queenie en Jacob.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald verschijnt 16 november in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder