Expeditie Robinson komt met groot event in de Ziggo Dome

Expeditie in Concert

expeditie-robinson-event-ziggo-dome
RTL 5

Dat Expeditie Robinson maar geen fans verliest, blijkt vooral uit het feit dat een aflevering letterlijk bioscoopzalen vol trekt. Vorig seizoen eindigde de Expeditie in de bioscoop, dit seizoen begon het in de bioscoop. Nu doet het programma er nog een schepje bovenop: voor de seizoensfinale van 2018 kun je naar de Ziggo Dome.

De kandidaten meeten
Fans kunnen op 20 december samen met de 21 Expeditie-deelnemers, presentatoren Dennis Weening en Nicolette Kluijver naar de grote finale kijken in de concerthal in Amsterdam.

Expeditie in Concert
Verder op het programma: kandidaten Corry Konings, Josylvio, Jody Bernal en I Am Aisha treden op en er volgen nog een aantal verrassingsacts; hierover later meer.

Ben ik bij!
Wie is er 20 december vanaf 20:00 uur bij in de Ziggo Dome? Kaarten zijn nu al te koop (vanaf €24) via de site van Expeditie Robinson.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder