Holly Mae Brood en Soy Kroon winnen het vierde seizoen van Dance Dance Dance

Hun duo-dans leverde drie tienen op

holly-soy-winnaars-dance-dance-dance
Dance Dance Dance

Gisteravond was de finale van Dance Dance Dance 2018. Twee BN’er-koppels streden (beter gezegd: dansten) voor een prijs van €100.000, dat naar een zelfgekozen goede doel gaat. En de winnaars zijn.. Holly Mae Brood en Soy Kroon!

Finalisten
Holly (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden en Nieuwe Tijden) en haar vriend Soy moesten het opnemen tegen actrice Britt Scholte (Brugklas, Goede Tijden Slechte Tijden) en musicalster Urvin Monte (Hairspray, Legally Blonde, All Stars).

Solo
Holly danste eerst een solo op het lied Applause van Lady Gaga. De jury – Dan Karaty, Timor Steffens en Igone de Jongh – gaf haar hier drie tienen voor. Die punten werden nog eens verdubbeld, omdat Holly de joker had ingezet op dit optreden. Benieuwd geworden? Bekijk haar uitvoering van Applause hier terug.

Duo
Het allerlaatste – en allesbepalende – optreden van de avond was de duo-dans van Holly en Soy. Het koppel danste op WTF van Missy Elliott. Ze moesten 25,5 punten binnenslepen om tegenstanders Britt en Urvin te verslaan. En dat deden ze, ruim. De jury vond het optreden (dat je hier kunt bekijken) drie tienen waard.

Spieren voor Spieren
Het geld dat Holly en Soy gewonnen hebben, schenken ze aan het goede doel dat zich inzet voor mensen met een spierziekte: Spieren voor Spieren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder