Deze films en series verschijnen begin oktober op Netflix

Laat die regenachtige dagen maar komen!

films-series-begin-oktober-netflix
Passengers

Het is weer bijna herfst, wat betekent dat we (stiekem) veel liever op de bank zitten met een deken en grote kop thee, dan dat we naar buiten gaan (regen, wind, kou: ugh). Gelukkig voor ons heeft Netflix in oktober weer een hoop nieuwe films en series voor ons in petto. We lichten de leukste nieuwe titels voor je uit.

Passengers
Jennifer Lawrence en Chris Pratt spelen in deze Amerikaanse sciencefictionfilm. Het verhaal speelt zich in de toekomst af, in een gigantisch ruimteschip. De aarde is overbevolkt, waardoor een kolonie naar een nieuwe aarde reist. Omdat de reis een paar honderd jaar duurt, zijn alle passagiers in een hyperslaap gebracht. Techneut Jim wordt echter negentig jaar te vroeg wakker. Hij wordt verliefd op één van de slapende mensen, Aurora, en besluit haar ook wakker te maken. Eerlijk: wij waren al om bij ‘Jennifer Lawrence en Chris Pratt’.

Weg van jou
We schreven eerder al over deze fijne Nederlandse romkom. Katja Herbers speelt de rol van Evi, die voor haar werk de stad Rotterdam verruilt voor het platteland in Terneuzen. Haar Vlaamse tegenspeler is Maarten Heijmans (chemie!). De film is één brok ongemakkelijkheid. Heerlijk.

MI-5
Kit Harington
(beter bekend als Jon Snow in Game of Thrones) speelt in Spooks: The Greater Good (alternatieve titel: MI-5). De terrorist Adam Qasim ontsnapt tijdens een overdracht uit de gevangenis van de veiligheidsdienst MI-5. Nieuweling Will Holloway kan als enige een terroristische aanslag op Londen voorkomen. De film wordt beschreven als Mission: Impossible meets Bourne. Veelbelovend, dus.

Élite
Van de nieuwe dramaserie Élite hebben we al een trailer gezien. De verwachtingen zijn hoog. De Netflix Original zou een mix van Pretty Little Liars, Gossip Girl en La Casa de Papel zijn. Het verhaal gaat over drie (niet-rijke) arbeiderskinderen die na de verwoesting van hun eigen school noodgedwongen naar de meest exclusieve school van Spanje moeten.

Nieuwe seizoenen populaire series
Begin oktober verschijnen er ook een hoop nieuwe afleveringen van populaire series. Maak je op voor seizoen 3 van Riverdale, seizoen 2 van Dynasty, seizoen 5 van The Flash, seizoen 3 van The Good Place en seizoen 4 van Better Call Saul.

Bekijk op de infosite van Netflix welke films en series er de komende twee weken nog meer op Netflix verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder