Elise Schaap deelt komisch beeld uit film 'April, May, June' van makers Gooische Vrouwen

De film wordt hilarisch, dat is een zekerheidje

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Komt er alwéér een film aan van Linda de Mol en de makers van Gooische Vrouwen?" said no one ever. Bij de nieuwe film 'April, May, June' is het dus niet de vraag óf je die in de bios gaat zien, maar wanneer en met wie.

Je moet nog wel een flink portie geduld hebben: de film verschijnt 11 maart 2019 op het witte doek. Tot die tijd zullen we je verlekkeren met behind the scènes materiaal, trailers, teasers en eerste beelden.

Of je mandarijn lust
Onlangs deelde Elise Schaap een eerste shot uit de film op Instagram en daaraan kun je al zien: 'April, May, June' wordt komisch. Dat kan ook niet anders met zo'n hilarisch trio. Voor wie het is ontgaan: Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap spelen de drie zussen uit de titel.

Op de foto: Elise Schaap in een mandarijnen-outfit met een dienblad vol oranje-shotjes in haar hand.

We gokken dat Elise Schaaps carrière in de film valt in de categorie: waar is het mis gegaan?

Het verhaal
Waar het verhaal, bedacht door Linda de Mol, over gaat? De drie halfzussen uit de titel worden door hun zieke moeder bij elkaar geroepen: ze wil uit het leven stappen, maar kan pas vredig heengaan als één van haar dochters belooft de zorg van hun halfbroer, die autisme heeft, op zich te nemen.

Top cast
Voor de rol van de moeder is ook niet de minste actrice gestrikt. Wat dacht je van Olga Zuiderhoek, Fiep uit Penoza? De rol van halfbroer Jan wordt gespeeld door acteur en cabaretier Bas Hoeflaak (onder meer bekend van Sluipschutters). Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn) en Gijs Scholten van Aschat spelen mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder