Love Island-deelnemers Ellie Brown en Charlie Brake zijn uit elkaar

Dat laten de twee via Instagram weten

Breap-up
Mocht je nog helemaal in het liefdesverhaal van tortelduiven Ellie Brown en Charlie Brake zitten, dan helpen we je nu helaas uit die love bubble.

De twee werden tijdens hun verblijf in de Spaanse villa voor het programma Love Island stapelverliefd op elkaar. Al snel werden ze uit het programma gestemd. Vonden de twee niet heel erg, ze waren toch dolverliefd en vertrokken als stel richting Engeland. Maar helaas.. Zowel Charlie als Ellie laat weten dat de liefde tussen de twee over is.

It's over
Via Instagram Stories laat de (steenrijke) Charlie weten dat hij en Ellie uit elkaar zijn.

Charlie BrakeInstagram

"Om jullie te informeren, Ellie en ik hebben besloten ons eigen weg te gaan. Ik wens haar het allerbeste!," aldus Charlie.

'Ik ben niet perfect'
Ook Ellie laat van zich horen, met een uitgebreid bericht. Dat doet ze naar aanleiding van de geruchten dat hun relatie al niet lekker liep, mede dankzij haar.

Ellie BrownInstagram

"Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de support die ik heb gekregen, maar ik wil iedereen vragen om te stoppen met het sturen van artikelen dat ik dit op mezelf heb afgeroepen. Ik wil niet zeggen dat ik de perfecte vriendin was, maar ik adoreerde Charlie met heel mijn hart en dat weet 'ie. Ik weet dat iedereen wacht op een reactie over deze hele situatie, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet zeggen..."

Charlie zou zelfs alweer een nieuwe dame aan de haak hebben geslagen; aan het daten Kimberley Owen, dochter van multi-miljonair Steven Owen. Volgens kenners postten de twee allebei een foto van precies dezelfde locatie op precies hetzelfde tijdstip... Toeval bestaat? Of niet?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder