Maak je op voor een nieuwe Nederlandse romkom met Elise Schaap en Maarten Heijmans: 'Wat Is Dan Liefde'

Plannen maar, die biosdate!

elise-schaap-maarten-heijmans-wat-is-dan-liefde
Still RTL Boulevard

Van sommige films weet je al vrij snel, al voor de eerste beelden zijn verschenen: moet ik zien. Dat is het geval als een film de Nederlandse Bridget Jones wordt genoemd (Hi Doris met Tjitske Reidinga in de hoofdrol), dat is het geval als Linda de Mol en de makers van Gooische Vrouwen met een nieuwe film komen: 'April, May, June' en dat is het geval als het een romantische film betreft met twee bijzonder leuke acteurs in de hoofdrol. Maak kennis met Neerlands' nieuwste romkom in de maak: 'Wat Is Dan Liefde' met Elise Schaap en Maarten Heijmans in de hoofdrollen.

Verliefd
Wie de film 'Weg van Jou' heeft gezien, holt december 2019 - dan komt-ie uit - al helemaal naar de bios. Grote kans dat je door die film een klein beetje verliefd bent geworden op Maarten Heijmans. In 'Wat Is Dan Liefde' is niet Katja Herbers zijn love interest, maar Elise Schaap.

Love story
Het verhaal: in Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Haar opdacht: de dominante advocaten een stukje moraal bijbrengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs (Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. Zouden de makers inspiratie hebben opgedaan bij Suits? Elise Schaap vertelt aan RTL Boulevard dat een baan als advocaat in ieder geval niets voor haar is.

The end
De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken, maar - je voelt 'm al aankomen - naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. De vraag is: kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt? En, doe een gok: zullen ze verliefd worden?

Wat Is Dan Liefde verschijnt dus in december 2019 in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder