Beelden liegen niet: grote kans dat er een nieuwe Harry Potter-game komt

Binnenkort kun je weer virtuele vlieglessen nemen

harry-potter-game
Still Harry PotterWarner Bros.

Virtuele vlieglessen nemen en daar steeds behendiger in worden, tig keer strijden tegen You Know Who en 'm pas bij de dertigste (?) keer verslaan, het stiekem een beetje spannend vinden om het bos vol reuzespinnen in te rijden en de trol op de wc te trotseren: herkenbaar? Dan heb je back in the days de Harry Potter-spellen gespeeld en dan hebben we goed nieuws.

Rumor has it
Er gaan geruchten dat er een nieuwe Harry Potter-game in de maak is. Nog beter nieuws: het gaat zelfs verder dan geruchten. Er zijn beelden gelekt.

De off-screen beelden duren langer dan een minuut en tonen een nieuwe Harry Potter-rpg met allerlei bekende locaties, personages, spreuken en monsters uit de films en boeken. De gelekte beelden zijn naar verluidt gebruikt om bij een bepaalde groep mensen te testen of het spel in de smaak zou vallen. De beelden zijn vervolgens terecht gekomen bij een Reddit-gebruiker en zo is het balletje gaan rollen. Disclaimer: het is nog niet duidelijk of de beelden echt zijn.

Dan, de geruchten, die zijn vrij specifiek. Zo zou Batman: Arkham City Studio Rocksteady de game ontwikkelen. Nog een optie is dat Avalanche Software aan het spel werkt. In april vorig jaar zocht deze game-ontwikkelaar naar een getalenteerde verhalenverteller met verstand van Britse cultuur en grammaticale weergaven.

Beelden
Voor nu kun je als Harry Potter-fan slechts hopen dat de geruchten blijken te kloppen en je verlekkeren aan de mogelijke beelden ervan. We houden je ongetwijfeld op de hoogte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder