Nieuwe Temptation Island-beelden: Rosanna en Niels doen weer mee

"Drie keer scheepsrecht," aldus Rosanna

temptation-island-rosanna-niels
RTL 5 Temptation Island

Rosanna en Niels. Een love story van het kaliber: alles wat mis kan gaan, gaat mis. Niet één keer (Temptation Island), maar twee keer (Temptation Island VIPS). We noemen een Parastoe, een Alex, een Fabiola, weer een Alex en een tierende Rosanna die een plantenbak uit woede wil omkieperen.

Het goede nieuws: ze weten elkaar altijd weer te vinden. Ook na hun tweede Temptation Island disaster zijn ze weer bij elkaar gekomen.

Drie keer scheepsrecht
Je zou denken: een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen (wel dus) maar een derde keer? Néé toch? JAWEL.

Rosanna plaatste eerder op Instagram Story al drie dobbelstenen met de tekst '3x scheepsrecht.' Ze leek toen op een derde deelname aan Temptation Island te hinten. Nu gaat ze daar een stapje verder in: haar nieuwste post in haar feed is een video met - zo lijkt - nieuwe beelden van Temptation Island. Kampuurbeelden om precies te zijn, waar onder anderen Rosanna (!!!) te zien is. Of zijn het beelden van haar eerste deelname? Dat is niet goed te zien. Rosanna's Instagram is privé, dus wil je de post zien en zelf oordelen, moet je haar volgen. Ook bij deze post schrijft ze: "3x scheepsrecht."

Speculeren maar
Zouden de opnames van een nieuw seizoen er al op zitten? Doelt ze op een deelname aan een ander reality programma; Ex On The Beach, misschien? Krijgen ze een eigen realityprogramma genaamd: Rosanna en Niels proberen het nog een keer? Is het een strategie om meer Instagram-volgers te krijgen? Het speculeren kan beginnen. We houden je ongetwijfeld op de hoogte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder