Netflix Original horror-serie The Haunting Of Hill House zeer eng volgens critici

Extra leuk: Michiel Huisman speelt de hoofdrol

the-haunting-of-hill-house-michiel-huisman
Still The Haunting Of Hill House Netflix

Het is oktober, de maand waarin je de Mean Girls october 3rd-meme weer kunt liken en de maand waarin Halloween plaatsvindt. Voor Netflix betekent dat zoiets als zoveel mogelijk horrorfilms en series uploaden. De show die volgens critici met stip bovenaan je watchlist moet staan? The Haunting of Hill House. Extra leuk: Michiel Huisman speelt één van de hoofdrollen.

Het verhaal
Het is een moderne remake van Shirley Jackson’s legendarische roman met dezelfde naam. Het verhaal gaat over vijf broers en zussen die zijn opgegroeid in het meest beroemde spookhuis van Amerika. Het verhaal switcht tussen het verleden en heden. Inmiddels zijn ze allemaal volwassen en worden ze herenigd door de zelfmoord van hun jongste zus. Dit dwingt ze de confrontatie aan te gaan met de geesten uit hun eigen verleden. Sommige liggen op de loer in hun eigen gedachten, anderen liggen echt op de loer maar dan in de schaduw van het iconische Hill House.

Ogen dicht
Leuk feitje: Michiel Huisman zat bij RTL Late Night met Twan Huys om over de serie te praten. Wat blijkt? Hij houdt zelf absoluut niet van horror. "Ik word zelf heel erg bang van horror kijken."

Kijken, kijken
De Netflix Original bestaat uit tien afleveringen en staat vanaf 12 oktober online. Kijkend naar de score op Rotten Tomatoes mag je de serie als horrorliefhebber niet missen. The Haunting Of Hill House scoort 100 procent en dat is een van de mooiste onderscheidingen die een serie of film kan krijgen. Afgaande op het genre, moet de score betekenen dat de serie doet wat-ie belooft: je de stuipen op het lijf jagen.

Benieuwd naar de trailer?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder