Zien: de trailer van de nieuwe Nederlandse speelfilm All You Need Is Love

Aan BN’ers geen gebrek

kerst-film
Still 'All You Need Is Love' film

Kerstmis komt steeds dichterbij, de tijd dat mensen vergevingsgezind zijn en iedereen de liefde voelt. Elke kerst kijken we snotterend naar de kerstspecial van het RTL 4-programma All You Need Is Love. Nu hebben we nog leuker nieuws: er komt een All You Need is Love film aan. En de trailer is hier.

Presentator
Voor de film is een heel blik aan Bekende Nederlandersopgetrokken, altijd leuk. De rol van de presentator – Maarten - van het programma (oftewel: de Robert ten Brinkvan de film) wordt vertolkt door Fedja van Huêt.

Verhaal
Maarten (Fedja) is een jaar geleden zijn vrouw verloren, zijn geloof in de liefde is daardoor ver te zoeken is. Vlak voor de All You Need Is Love-kerstspecial besluit Maarten te vertrekken richting Schotland voor een wandelvakantie.

Je begrijpt, daar is Maartens assistent – Jaapie, gespeeld door Rop Verheijen - natuurlijk niet blij mee is. Jaapie moet zo snel mogelijk een nieuwe presentator vinden die de presentatie van DE kerstspecial kan overnemen...

Cast
Naast Fedja van Huêt zijn er veel meer bekende gezichten te zien in de film. Waldemar Torenstra wil door middel van All You Need is Love de liefde verklaren aan zijn collega Sandra, gespeeld door Anniek Pheifer. De regisseur wordt vertolkt door Peter Paul Muller (a.k.a. Martin Moreo).

Andere rollen worden gespeeld door Yannick Jozefzoon, Jasha Rudge, Bracha van Doesburgh, Eva Laurenssen, Frank Lammers en Annet Malherbe. Ook Holly Mae Brood en Lies Visschedijk piepen even voorbij in de trailer.

Van de makers van
De regisseur van de kerstfilm is niemand minder dan Will Koopman, vooral bekend van de Gooische Vrouwen films en series. Verder regisseerde zij Terug naar de Kust, De Verbouwing, Divorce en many more. Kortom, deze film wordt een hit. Kan niet anders.

Regisseur Will Koopman ziet wel een rolletje in de film voor de ‘echte’ presentator van het liefdesprogramma Robert ten Brink. "Hij kan binnenkort een belletje verwachten," aldus Will.

Agendapuntje
Vanaf 6 december is All You Need Is Love de film te zien in de bioscoop. Plannen maar, die kerstdate.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder