Mischa Barton is het nieuwe castlid in 'The Hills: New Beginnings'

Move over Lauren Conrad

mischa-barton-the-hills
Getty Images

"Welcome to The Hills bitch," aldus de 32-jarige Mischa Barton op Instagram. Niet veel tekst, maar met het nummer op de achtergrond (Unwritten van Natasha Bedingfield) genoeg om te weten wat ze bedoelt. Ba bye Kristin Cavallari, er is een nieuwe it-girl in town.

Hi there
The OC
-actrice zit in het nieuwe seizoen van The Hills, The Hills: New Beginnings. "Ik mag het eindelijk vertellen... Ik zit in de cast van The Hills. Toen MTV me benaderde met de vraag of ik mee wilde doen aan de realityshow die geïnspireerd is op The OC, voelde het voor mij als de perfecte kans voor een nieuw, onweerstaanbaar hoofdstuk," aldus Mischa. Ook MTV bevestigt dat Mischa zich tot de inner (bitchy) circle van LA mag begeven.

Oud en nieuw vlees in de kuip
Hoop je op een vervolg met Lauren Conrad en Kristin Cavallari? Dan moeten we je teleurstellen. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het nieuwe seizoen over 'een nieuw begin'. De twee hoofdpersonen uit vorige seizoenen hebben het op 't moment te druk.

Wie gaan we zien?
In New Beginnings maken originele castleden hun rentree, samen met hun kinderen en vrienden. Zoals we gewend zijn zullen we hun privé en professionele leven volgen in de Hollywood Hills. En zoals we gewend zijn gaat dat gepaard met een hoop geld en drama.

Naast Mischa weten we dat de volgende oude bekenden meedoen: Stephanie Pratt (zusje van), Audrina Patridge, Heidi Montag, Spencer Pratt, Frankie Delgado, Justin Brescia (aka Justin Bobby) en Whitney Port.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder