Tony Junior geeft op Instagram uitleg over zijn onverwachte exit in Expeditie Robinson

Even wat opheldering over zijn merkwaardige besluit

tony-junior-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Donderdagavond zagen we dat Tony Junior out of the blue besloot een einde te maken aan zijn Expeditie Robinson-avontuur. De eilandraad ging precies zoals hij wilde, Donny werd eruit gestemd. En toch kwam hij, tot verbazing van iedereen, na Donny's exit-moment met de mededeling dat ook hij wilde vertrekken. Over dat merkwaardige besluit geeft hij nu meer uitleg.

Uitleg
Even een kleine recap: nadat Donny bij de eilandraad te horen kreeg dat de meeste stemmen naar hem gingen en hij dus naar huis moest, kwam Tony met een onverwachte wending.

"Ik vind het moeilijk om te zeggen, maar ik wil als kapitein mensen die er 100 procent voor gaan. Ik vind dat een zwakke schakel in het team niet goed is. Dus ik wil eigenlijk met Donny mee. Ik wil ook het eiland verlaten.”

Op Instagram wijdt hij nu een post aan zijn, voor iedereen eigenaardige, besluit om de Expeditie vroegtijdig te verlaten. "Het zit erop. Ik vond het een waanzinnige ervaring maar ook een van de meest afschuwelijke," begint de dj.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

It's all about love
Kortom, het mysterie is ontrafeld. Tony blijkt ook maar een mens. Een mens die dolverliefd is op zijn vriendin Maan. Zelfs zó verliefd, dat hij voor zijn grote liefde eerder naar huis wilde. Nou Maan, die kun je mooi in je zak steken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder