Glamour spreekt Scotty T over het nieuwe seizoen van Geordie Shore

MTV pakt het dit seizoen net iets anders aan


This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Geordies zijn terug! Woensdag 17 oktober begint het nieuwste seizoen van Geordie Shore op MTV. Dat betekent – zoals altijd – een hoop gefeest, drama en hilariteit. Maar MTV pakt seizoen 18 nét iets anders aan. Glamour sprak (oud-)lid van de family Scotty T over wat we kunnen verwachten.

De baas
Er is een new boss in Toon. Scotty T was vorig seizoen niet te zien bij Geordie Shore, maar is nu terug. En hoe: Anna heeft hem gepromoveerd tot haar rechterhand bij Geordie Tours. Wat dat betekent, volgens Scotty:

“Ik ben terug, dus het wordt sowieso geweldig. Anna heeft me de nieuwe baas gemaakt. Ik vertel iedereen dat ze moeten werken en hou ze vervolgens in de gaten om te kijken of ze hun werk goed doen. Zo testen we allerlei te gekke activiteiten door het hele Verenigd Koninkrijk.”

The Geordie Family
Wie het vorige seizoen heeft gezien, ziet Sophie, Adam, Nathan, Sam, Chloe en Abbie weer terug. Maar er zijn ook een paar (oude) nieuwe gezichten. Scotty vertelt: “Er zijn drie nieuwe mensen. Ik ben terug, als de baas. Holly was vorig seizoen alleen op bezoek, maar heeft nu een parttime baan bij Anna. En we hebben een nieuw familielid: Faith Mullen. Zo ver ik weet, is ze leuk. Ze is goed in haar werk en volgens mij past ze wel bij de rest van de Geordies.”

Nog meer bekenden
Scotty en Holly zijn niet de enige bekenden die terugkomen. Original Geordie James brengt een bezoekje aan het huis. Ook Holly’s ex Kyle duikt op in het nieuwe seizoen. “Ze komen als verrassing langs. Het is altijd goed om oude bekenden terug te zien. We missen elkaar allemaal,” aldus Scotty T.

Most LOL-moment
Benieuwd naar de management skills van Scotty? Bekijk de teaser van het nieuwe seizoen op YouTube, waarin Scott de andere familieleden naar hun meest LOL-moment van dit seizoen vraagt. Het moment dat Scott het leukst vond: “Wat ik niet snel zal vergeten, is het moment dat ik achterna gezeten werd door zombies in een warenhuis.”

Benieuwd waar dat over gaat? Kijk iedere woensdag om 21:30 een nieuwe aflevering van Geordie Shore: The Second Coming op MTV.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder