De trailer van The Chilling Adventures of Sabrina verklapt alvast: de Netflix-serie wordt héél spannend

Nog even geduld; de serie verschijnt bijna op Netflix

image
The Chilling Adventures of Sabrina still Netflix

Het is al even bekend: Netflix steekt de jaren 90 klassieker 'Sabrina The Teenage Witch' in een nieuw, grimmiger jasje, genaamd 'The Chilling Adventures of Sabrina.' Extra leuk: de serie is afkomstig van de makers van Riverdale. Oftewel: de kans dat de Netflix Original een succes wordt, is groot. Heel groot. Dat blijkt ook uit de trailer, die zojuist online is verschenen.

Twee seizoenen
Grote kans dat Riverdale-fans de serie al helemaal zien zitten. Zowel de verhalen van Archie en zijn vrienden, als de avonturen van tienerheks Sabrina zijn afkomstig uit de Archie Comics. Beide series zijn geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. De makers en Netflix verwachten duidelijk dat Sabrina succesvol wordt, want er staat ook al een tweede seizoen voor de serie gepland.

Sabrina toen en nu
Het verhaal? Sabrina is een tiener die er op haar zestiende achterkomt dat ze een heks is. Haar twee tantes, die ook heksen zijn, leren haar vervolgens hoe ze met haar krachten moet omgaan. Hoewel dit in de jaren 90 klassieker veel hilariteit opleverde (remember Salem de kat, vriend Harvey), belooft de nieuwe serie een stuk grimmiger te zijn. Als we de trailer mogen geloven, wordt het een soort thriller/horror-serie met demonen en cult-achtige taferelen.

Bekijk de trailer hieronder:

The Chilling Adventures Of Sabrina verschijnt 26 oktober op Netflix.

Advertentie - Lees hieronder verder