Ook Donny Roelvink geeft uitleg over voortijdige vertrek Expeditie Robinson

"Als ik de tijd terug kon draaien, was ik 100 procent door gegaan"

Expeditie Robinson 2018 is een seizoen vol opgevers, met als dieptepunt de exit van Tony Junior. Waarom? Hij had Donny Roelvink kunnen sparen door eerder aan te geven dat hij terug naar Nederland wilde. Maar wat bleek later? Donny mocht in de expeditie blijven met een zwarte stem, maar bedankte vriendelijk.

Hij vertelt op Instagram waarom, al kun je als Temptation Island-kijker een goede inschatting maken.

Kan ik weer terug?
"Dit was het heftigste, maar ook het mooiste avontuur dat ik ooit beleefd heb," begint Donny op Instagram. "Als ik de tijd terug kon draaien, was ik 100 procent door gegaan, maar ik denk dat jullie zelf wel kunnen raden waarom ik op dat moment naar huis ging. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve en positieve reacties. Ook wil ik @expeditierobinson_rtl bedanken dat ze mij deze kans hebben gegeven. Ik zal deze reis nooit meer vergeten."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Ook Donny ging naar huis voor de liefde. Hoezo ook? Tony Junior schreef op Instagram dat hij veel last had van heimwee op het eiland. Na het zien van Maans liefdesserenade aan Tony - wat hem tot tranen roerde - denken we: Maan was de grootste oorzaak van zijn heimwee.

Expeditie janken
In Glamour's beautynummer dat nu in de winkel ligt, vertelt Donny wat we allemaal al dachten: tijdens Expeditie Robinson besefte hij dat hij Amijé - na een korte breuk dankzij Temptation Island - terug wilde. "Het was best een zware tijd. Ineens zat ik op een eiland zonder telefoon, zonder mijn eigen mensen om me heen. Dan ga je nadenken hoor. Ineens dacht ik: 'F*ck, wat heb ik gedaan?!' Ik wilde zo graag weten hoe het met haar ging, ik heb zitten janken op het eiland," aldus Donny in de rubriek 'What a Man', waarin Glamour's hoofdredacteur Anke elke maand een bekende man aan de tand voelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder