Insta-official: opnames Temptation Island weer begonnen

Benieuwd wat er tot nu toe bekend is?

Je kunt weer opgelucht adem halen. Temptation Island keert in 2019 wederom terug op de buis en bij Videoland. Hoewel je vast niet anders had gedacht, staat het nu zwart op wit. Presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits lieten zojuist van zich horen vanuit Thailand.

Insta-official
Wij kunnen de verleiding niet weerstaan... #temptationisland #2019 #wijhoudenonswelthai, schrijft Rick Brandsteder onder een foto van hem en de Vlaamse Coorevits.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tough job
Rick en Annelien laten ons dus bij dezen weten dat de verleiding in Thailand op de loer ligt dit jaar. Waar we nog wel even op moeten wachten? Welke verleiders en koppels er gestrikt zijn. Is het de afdeling werving en selectie gelukt het trio Cherish, Tim en Deborah te overtreffen en het quatro Kevin, Joshua, Megan en Chloë? We zijn beniewud. De opnames duren tot 23 oktober en als de makers de lijn van voorgaande jaren volgen, dan kunnen we de intriges vanaf februari of maart weer volgen op televisie.

VIPS
Er gaan ook geruchten dat er ook weer een Temptation Island VIPS-editie aan zit te komen. Rosanna heeft ook gehint op een derde deelname voor haar en Niels. Ze plaatste zelfs als nieuwe beelden op Instagram. Of dat gaat om het reguliere seizoen of het seizoen voor de Bekende Nederlanders, dat is nog onduidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder