Noah Centineo (van 'Sierra Burgess Is A Loser') speelt in de nieuwe Charlie’s Angels film

De remake (van een remake) komt in 2019 uit

noah-centineo-nieuwe-charlies-angels-film
Getty Images

Noah Centineo is officieel on fire. Met zijn fijne verschijning in de Netflix Original film To All The Boys I’ve Loved Before zette de 22-jarige acteur zichzelf op de kaart. Sindsdien komen we hem overal tegen: in de Netflix-film Sierra Burgess is A Loser, in de trailer van de nieuwe film Swiped, halfnaakt op bed voor een fotoshoot..

Ondertussen heeft Noah nóg een filmrol te pakken, en niet de minste: hij speelt in de remake van Charlie’s Angels.

De originele Angels
Je kent het verhaal vast wel: drie bloedmooie geheime agentes die werken voor de mysterieuze baas Charlie. Waarschijnlijk zie jij nu Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu voor je. Maar wist je dat deze film uit 2000 (jep, achttien jaar geleden) óók een remake is? De originele Charlie’s Angels zijn uit de jaren ’70.

Derde Angels
In de tweede remake, die uitkomt in 2019, spelen Kristen Stewart, Lupita Nyong’o en Naomi Scott de hoofdrollen. Volgens Variety speelt Noah Centineo de love interest van één van de Angels. Van wie dat is en hoe groot zijn rol is, is nog niet bekend.

Sierra Burgess Is A Loser
Dit wordt niet de eerste rol waarin Noah het vriendje van de hoofdpersoon speelt. In 'Sierra Burgess Is A Loser' krijgt Sierra Burgess een bericht van Jamey (Noah). Een romantiek bloeit op – door de telefoon heen. Één probleem: Jamey denkt dat hij met iemand anders praat. En met ‘iemand anders’ bedoelen we het populairste meisje van de school.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder