Oh, oh, de eerste verleider van Temptation Island is al bekend: Kimberly Herman

Maak kennis met de 21-jarige Vlaamse

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De opnames van Temptation Island zijn begonnen en in 2018 - het tijdperk waarin iedereen social media sporen achterlaat - kan dat maar één ding betekenen: de naam van de eerste verleider is al gelekt.

Thailand
Althans; Het Laatste Nieuws denkt zeker te weten dat Kimberly Herman momenteel een potje aan het relatie-verzieken (we bedoelen testen) is in Thailand. Maak kennis met de 21-jarige Vlaamse uit Turnhout.

Vriendjespolitiek
Kimberly is goed bevriend met ex-verleiders Billy en Andrea, blijkt uit haar Instagramfeed. Deze twee waren vorig jaar te zien in Temptation Island, oftewel: grote kans dat Kimberly een spoedcursus verleiden heeft gehad van deze ervaringsdeskundigen.

Volgens Het Laatste Nieuws werkt Kimberly als serveerster in Club Roxy in Antwerpen, maar hoopt ze in de toekomst fulltime als personal trainer aan de slag te gaan.

Kom maar door
Het is niet bekend hoe Het Laatste Nieuws aan deze informatie komt. Gevalletje social media stalken, gevalletje 'we hebben zo onze bronnen?' Het is nu wachten op meer namen die volgen. We houden je ongetwijfeld op de hoogte.

Rosanna en Niels
Wist je al dat de kans zeer groot is dat Rosanna en Niels weer meedoen? Rosanna plaatste immers nieuwe beelden op Instagram met de tekst: 'drie keer is scheepsrecht.' Of ze doelt op Temptation Island of Temptation Island vips, is niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder