We gaan eindelijk Jughead's familie ontmoeten in het nieuwe seizoen Riverdale

Het belooft weer een dramatisch seizoen te worden

Morgen is het zover! Dan kunnen we eindelijk het derde seizoen van Riverdale zien op Netflix. En de trailer heeft al heel wat vragen bij de fans losgemaakt.

Veel vragen
Hoe zit het met de Serpent-tattoo van Archie? En zijn er nog meer gruwelijke dingen over de Blossom familie die naar boven gaan komen? Is Chic wel echt dood? Een ding staat vast: we gaan eindelijk de rest van Jughead’s familie ontmoeten.

New York Comic Con
Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens New York Comic Con. Hierin vertelde het Riverdale panel dat de kijkers kennis gaan maken met Jughead’s moeder, Gladys Jones, en zijn kleine zusje Jellybean.

Moeder en dochter
Gina Gershon
speelt de rol van Jughead’s moeder, een zakenvrouw die wel weet hoe ze the Serpents moet bespelen. Nieuwkomer Trinity Likins speelt zusje Jellybean. Zij woont samen met haar biker mom in Toledo. Jellybean is behoorlijk bedreven in het oplichten van anderen om voor zichzelf te zorgen.

Drama gegarandeerd
Fans hebben lang gewacht op de komst van Gladys en Jellybean. Sinds het begin van de serie vroegen de kijkers zich al af wanneer ze Jughead’s kleine zusje zouden ontmoeten. Cole Sprouse himself beschrijft Jughead’s familie als ‘gekweld’. Daarnaast liet hij vallen dat het bij de komst van de onbekende familieleden wel eens heel treurig zou gaan worden. Wat hij hier precies mee bedoelt, weten we nog niet, maar het lijkt erop dat het weer een dramatisch seizoen wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder