Wow! Zo ziet Kevin uit Home Alone er nu uit

Van een schattig jongetje, naar drugsverslaafde, naar afgekickt 'alive and kicking'

Hair, Face, Child, Hairstyle, Blond, Chin, Cheek, Nose, Head, Eyebrow,
Home Alone

Wie is er niet opgegroeid met Kevin uit Home Alone? Elke kerst kwamen inbrekers Harry en Marv weer voorbij die in de zeik werden genomen door kleine Kevin. Hoewel Macaulay Culkin een sterrenstatus bereikte met zijn hoofdrol in de filmreeks, bleef er na een alcohol- en heroïneverslaving weinig van hem over. But he's back.

Levensloop
In de jaren negentig ging het Macaulay voor de wind. Hij was een van de grootste kindsterren van dat moment. En een van de rijkste, hij verdiende $ 7 miljoen aan het succes van de films (wat in de jaren erna steeg tot ongeveer $17 miljoen).

GettyImages

Gezinsdrama's
Maar toen ging het bergafwaarts. Van het schattige jongetje bleef door opeenstapelende akelige privéomstandigheden weinig over. Macaulays ouders kregen ruzie over het vermogen van hun zoon. Dat ging zelfs zo ver dat dit in de rechtszaal moest worden uitgevochten.

Daarna overleed zijn halfzus in 2000 aan een overdosis, waarna ook zijn zus in 2008 bij een auto-ongeluk omkwam. Alsof het niet erger kon, liep ook zijn relatie met Mila Kunis in 2010 na acht jaar op de klippen. Als je het over vloek hebt...

Getty Images

Dat alles zorgde ervoor dat Macaulay zijn heil zocht in de verdovende middelen. Hij werd gearresteerd voor marihuanabezit en was volgens Amerikaanse media verslaafd aan alcohol en heroïne.

Kevin is terug
Gelukkig gaat het na jaren van verslavingen beter met de 38-jarige acteur. Hij maakte na jaren radiostilte op 10 oktober zijn rodeloperdebuut tijdens de American Music Awards. En wat blijkt; Macaulay is er weer!

Getty Images
Getty Images

Het moge duidelijk zijn, het gaat een stuk beter met Macaulay. Zo te zien heeft hij zijn liquid dinner-dieet ingeruild voor een voedzamere variant. Ook is hij naar de kapper geweest en heeft hij zijn baardje eraf gehaald. Kortom, good old Kevin is er weer, maar dan het volwassen exemplaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder