Kijken op eigen risico: de trailer van nieuwe horrorfilm Pet Sematary

Horrorliefhebbers kunnen hun hart binnenkort weer ophalen in de bios

pet-sematary-horrorfilm-the-shining
Still Pet Sematary Paramount

Horrorfilms: je krijgt er geen genoeg van of je slaapt twee maanden met het licht aan.

Wie bij de laatste groep hoort: klik huidig venster weg. Tegen de andere groep zeggen we: maak je op voor de sterke horrorfilm 'Pet Sematary', die goed gebruik maakt van een bepaald horror-element: kinderen.

Here's Johnny
'Pet Sematary' is een verfilming van een van de enge verhalen van Stephen King. The Shining met Jack Nicholson in de hoofdrol is dat ook en als je die gezien hebt, dan móet het even geduurd hebben voor de smoeltjes van de tweeling van je netvlies was verdwenen.

Still The Shining

Story
De film Pet Sematary volgt het verhaal van een gezinnetje dat verhuist naar een nieuwe woning in de buurt van een bos. We horen je al roepen naar het scherm: DOE HET NIET! Maar zoals in elke horrorfilm zijn de hoofdpersonen nogal onwetend en maken constant verkeerde keuzes wat gevaar betreft.

Je raadt het al: over het enge bos bestaan namelijk mysterieuze verhalen en het lijkt erop dat deze allemaal kloppen...

De film is een remake van de gelijknamige film uit 1989. In 1992 verscheen ook een vervolg Pet Sematary II.

Pet Sematary draait vanaf april 2019 in de bioscoop.

Benieuwd naar de trailer?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder