Zien: De eerste beelden van de live-action film Aladdin

En ze zijn indrukwekkend

Backstage foto Alladin
IMDB

Disneyfan? Dan hebben we héél goed nieuws voor je! 24 mei 2019 is de live-action versie van Aladdin in de bioscoop te zien. De eerste beelden zijn staan nu online, en die zijn best indrukwekkend:

In de teaser zien we onder andere een stukje van Agrabah, het koninkrijk van de film. Ook hoofdrolspeler Mena Massoud komt voorbij.

De cast
De cast voor de nieuwe film werd al in juli bekend gemaakt. Mena Massoud speelt Aladdin. Naomi Scott vertolkt de rol van Jasmine. De Nederlandse acteur Marwan Kenzari speelt bad guy Jafar. Will Smith zal de rol van Geest op zich nemen.

Poster
Smith deelde op zijn Facebook een poster van de langverwachte live-action remake. Verder gaf hij nog niet veel weg. Op de poster is alleen een lamp te zien met de woorden ‘choose wisely’. “Ik kan niet wachten tot jullie mij in het blauw zien”, schreef de acteur er nog bij.

Muziek
Fans van La La Land zullen blij zijn met de muziekkeuze. Benj Pasek en Justin Paul, die de muziek voor La La Land maakten, zullen de film voorzien van nieuwe liedjes.

Advertentie - Lees hieronder verder