RTL zoekt stellen die voor één euro een huis in het buitenland willen kopen

“I volunteer as tribute”

rtl-4-zoekt-stellen-huis-kopen-buitenland
Carlos Santiago

De kijkcijferhit Het Italiaanse Dorp: Ollolai is nog maar net afgelopen, of RTL 4 heeft alweer een nieuw seizoen op de planning staan. Voor het programma zoeken ze nieuwe stellen die naar een (nog onbekend) dorpje in Europa willen verhuizen. Wat je dan betaalt voor een nieuw huis? Één euro.

Ruilen
In Het Italiaanse Dorp: Ollolai gingen Nederlanders naar een Italiaans dorpje dat wel wat nieuw bloed kon gebruiken. In ruil voor spotgoedkope huisvesting moesten de stellen een nuttige bijdrage leven aan de samenleving in Ollolai.

Toeristische trekpleister
Uiteindelijk zorgden de deelnemers van Het Italiaanse Dorp: Ollolai er – tot grote vreugde van de burgemeester – voor dat het Italiaanse dorpje een toeristische bestemming werd.

Ergens in Europa
In het nieuwe seizoen is de bedoeling hetzelfde. Dit keer trek je alleen niet in een huis in Ollolai in, maar mag je naar een andere plaats in Europa verkassen. Waar de kandidaten naartoe emigreren, is nog niet bekend.

Emigreren?
Dus: heb je altijd al in het buitenland willen wonen (maar werd het je te duur qua hypotheken), ben je wel in voor een avontuur en kun je iets betekenen voor een dorp? Geef je dan vooral op voor het nieuwe seizoen. Aanmelden kan via de website van RTL.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder