Mezdi zwaargewond geraakt na ernstig motorongeluk

Dat het een ernstig ongeluk was, blijkt wel uit de foto's

Maandagavond is Mezdi uit Temptation Island betrokken geraakt bij een motorongeluk in Heerenveen. Het ongeval gebeurde op een kruising in de Friese plaats, waarbij Mezdi op de motor zat en in botsing kwam met een automobilist.

Ziekenhuis
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt nu onderzocht. Dat het een ernstig ongeluk was, blijkt wel uit de foto's en de hulpdiensten die werden ingezet. Er werden meerdere ambulances ingezet en een traumahelikopter.

Volgens omstanders vloog Mezdi door de klap in de sloot, zijn motor eindigde meters verder in de bosjes. De personenauto waarmee Mezdi in botsing kwam, is ook total loss.

Buiten levensgevaar
Mezdi's management heeft inmiddels aan verschillende media laten weten dat de jongen buiten levensgevaar in het ziekenhuis ligt. Hij zou aan zijn been zijn geopereerd. Over zijn verdere verwondingen is nog niets bekend.

Nieuwe pronkstuk
Vier dagen geleden pronkte Mezdi nog met zijn motor op Instagram:

Snelheidsduivel
Dat Mezdi en zijn gaspedaal groot vriend zijn, is inmiddels algemeen bekend. Door zijn roekeloze en veelal véél te harde rijgedrag is hij al meerdere keren met de politie in aanraking gekomen. Mezdi's rijbewijs werd ingenomen, hij moest een verplichte verkeerscursus volgen (en zelf betalen) en meerdere bekeuringen betalen.

Politie
Waar de meesten het liever niet van de daken schreeuwen als ze met de politie in aanraking komen, lijkt het voor Mezdi eerder een pronkstuk. In april dit jaar wist hij zich in de nesten te werpen door video's van zijn roekeloze rijgedrag op Instagram te plaatsen.

In maart werd de 21-jarige Fries ook al aangehouden door de politie. Toen vond hij het stoer om met 140 kilometer per uur over de snelweg te razen en mensen rechts en via de vluchtstrook in te halen - om zijn achteloze snelwegrit vervolgens op Instagram te zetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder