Alles wat we weten over The Sinner seizoen 2 (inclusief nieuwe trailer)

De trailer is een gevalletje kijken op eigen risico

Netflix - The sinner
Netflix - The sinner

Goed nieuws voor The Sinner-fans: vanaf 9 november staat seizoen 2 op Netflix. Benieuwd wat je van het nieuwe seizoen kunt verwachten? Benieuwd naar de trailer? Lees en kijk mee.

Het eerste seizoen
Eerst even een geheugenopfrisser: in het eerste seizoen van de thrillerserie The Sinner werden we meegenomen in het leven van Cora. De jonge moeder leek het perfecte leven te leiden, totdat ze op een dag een onbekende doodsteekt op het strand. Alhoewel het in eerste instantie zonder reden leek, bleek er veel meer achter de daad te zitten. Cora (en dus Jessica Biel) is in het tweede seizoen niet meer te zien.

Seizoen twee
In het nieuwe seizoen onderzoekt detective Harry Ambrose de moord op de ouders door een 11-jarige jongen. Het onderzoek neemt hem mee naar de duisternis van zijn eigen geboorteplek. Wat heeft de mysterieuze Vera (gespeeld door Carrie Coon) met de misdaad te maken?

Releasedatum
Kras alle afspraken in je agenda maar door op 9 november; dan staat het nieuwe seizoen op Netflix. En goed nieuws voor de bingewatchers onder ons (iedereen dus): alle acht afleveringen worden in één keer toegevoegd.

Trailer
Benieuwd naar de nieuwe trailer?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meer thriller
Nog meer in the mood voor wat thrillergeweld op je beeldscherm? Dan vind je 'Pet Sematary' vast ook leuk. Dit is een verfilming van een van de enge verhalen van Stephen King.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder