Een belangrijk personage overlijdt in nieuw seizoen Modern Family

En het is niet Jay Pritchett...

Event,
Getty Images

In het tiende seizoen van de bekroonde serie Modern Family zal een belangrijk personage overlijden. Dit heeft bedenker Christopher Lloyd verteld in een interview met de Engelse website Entertainment Daily. Wie het personage is, wil hij nog niet prijsgeven. Maar Ariel Winter (Alex in de serie) verklapt meer.

Goodbye my lover
Het idee dat er iemand van Modern Family overlijdt in de serie is heartbreaking. Na negen seizoenen raak je aan de personages gehecht en wil je van niemand afscheid nemen, toch?

Dood hoort bij het leven
De maker zegt dat de familie 'grote dingen des levens meemaakt'. En hier hoort de dood ook bij: “Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.”

Het is niet wat het lijkt
Jay Pritchett
leek ons het meest voor de hand liggend, omdat hij het oudst is. Maar Ariel Winter heeft een nieuwe hint gegeven in een interview met Entertainment Weekly: “We zijn allemaal erg verdrietig dat dit personage ons gaat verlaten. Het is waarschijnlijk geen ouder personage van wie je denkt dat het zal gaan.”

Wait, whut? Is het een van de kinderen? Kan dit script please herschreven worden?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder