Teen Mom-koppel Catelynn en Tyler maakt geslacht baby bekend

En de derde spruit wordt een....

Teen Mom OG-moeder Catelynn Baltierra en haar man Tyler verwachten hun derde kindje. Zoals we in de MTV-serie konden zien, stonden ze hun eerste dochter af ter adoptie. Via Catelynn's Instagram maakt hun tweede dochtertje Novalee bekend wat het geslacht van de derde wordt.

Big sister
Nova heeft een groot bord in haar hand met een tekst erop: "Ik ben zo'n lief klein meisje. Mijn mama en papa willen er nog zo een in hun wereld. Nu onze wereld een stukje groter wordt, kan ik niet wachten om grote zus te worden."

Het wordt een...
Mocht je nu nog steeds denken 'maar wat wordt het dan?'... Catelynn doet ook nog een officiële bekendmaking via US Magazine. Het is duidelijk dat de X-chromosomen de overhand hebben in huize Baltierra; ze verwachten wederom een meisje!

Huwelijksproblemen
Dat er een derde spruit op komst is, wil overigens niet betekenen dat het huwelijk tussen Catelynn en Tyler koek en ei is. Begin dit jaar kreeg Catelynn een miskraam. In de afleveringen van Teen Mom OG zagen we dat dat zorgde voor depressieve gevoelens bij de 26-jarige realityster.

Die depressieve gevoelens zorgen voor struggles in hun huwelijk. Tyler is in het nieuwe seizoen van de MTV-serie openhartig over de huwelijksproblemen.

Door Catelynn's mentale problemen en de komst van de baby vindt Tyler dat ze te weinig aandacht voor elkaar hebben. ""Ik ga heel eerlijk zijn. Ik heb niet het gevoel dat ik op dit moment gelukkig ben. Het huwelijk is een bitch!"

Advertentie - Lees hieronder verder