Een ode aan Corry Knopings en Johnny Kraaijkrab: Expeditie Robinson in tweets

Lees en lach mee

expeditie-robinson-aflevering-7-tweets
Expeditie Robinson

Het is weer vrijdag en dat betekent: tijd om een nieuwe aflevering (nummer 7 alweer!) van Expeditie Robinson te evalueren. Dat doen wij niet zelf, maar laten we Twitterend Nederland gewoon doen. Want - zoals iedere week - staat Twitter weer vol met hilarische, gevatte en opmerkzame uitspraken. Lees je mee?

Vanaf nu het meest iconische duo van de Nederlandse televisie: Corry Konings en Johnny Kraaijkamp. Of beter gezegd: Corry Knopings en Johnny Kraaijkrab. Een ode:

Niet alleen team Kronings is geliefd bij kijkend Nederland. Corry an sich heeft na zeven afleveringen Expeditie en uitgebreide fanbase opgebouwd:

We zouden bijna vergeten dat Corry helemaal niet de enige is die dit keer het eiland moest verlaten. Voor Kamp Onbekend was er gewoon een Eilandraad, waar de groep Sandra wegstemde. Toch is het niet het vertrek van Sandra, maar zijn het de uitspraken van Laurie die de gemoederen bezighouden:

Tja, dat krijg je dus als je Gwenda eruit stemt. Chaos.

En ten slotte: een Expeditie Robinson in tweets-artikel is niet compleet zonder een nieuwe vergelijking van Jan met een tv-personage. Bij dezen:

Advertentie - Lees hieronder verder