De ultieme datingtip van barman Victor uit First Dates

Simpel, maar zo belangrijk

barman-victor-first-dates-pauw-datingtip
Pauw

Ken je de blauwogige barman uit BNNVARA’s datingprogramma First Dates nog? Victor was gisteren samen met maître Sergio te gast bij Pauw om het nieuwe seizoen van First Dates te bespreken. Na twee seizoenen vol geslaagde en mislukte dates, weten de twee mannen wel het een en ander over daten. De ultieme tip komt van barman Victor: neem de tijd.

Afhaken na het voorgerecht
Victor legt uit: “Veel mensen zeggen: ik ga nooit op de eerste date naar een restaurant, want wat als ik tijdens het voorgerecht al doorheb dat het het niet gaat worden. Veel mensen gaan drankjes doen. Maar wat wij vaak zien is dat mensen beginnen te levelen met elkaar omdat ze wat langer tegen over elkaar zitten. En dan begrijpen ze opeens een stuk beter waarom ze gematcht zijn.”

Neem de tijd
Sergio valt hem bij: “Alles gaat nu heel erg snel. We nemen heel snel beslissingen en men neemt niet meer de tijd. Die geven wij ze nu.”

Swipen is zilver, daten is goud

Gevalletje don’t judge a book by its cover. Want pas nadat je het boek (gedeeltelijk) hebt gelezen, weet je of het iets voor jou is of niet. Simple as that, maar in het Tinder-tijdperk makkelijk te vergeten.

Pauw terugkijken
Benieuwd wat Victor en Sergio nog meer te zeggen hebben? Je kijkt de aflevering van Pauw terug op de website van NPO.

Nieuwe seizoen
Het nieuwe seizoen van First Dates begint aanstaande maandag op NPO 3. Vanaf dan kun je iedere werkdag om 19:25 genieten van de meest ongemakkelijke, hilarische en leukste blind dates. Voor het geval je vast een voorproefje wil, hierbij de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder