Wil je echt even zien: de eerste beelden van de flashback-aflevering van Riverdale

De ouders van de bekende Riverdale-personages in hun tienerjaren, this must be good

eerste-beelden-flashback-aflevering-riverdale
The CW / Katie Yu

Het derde seizoen van Riverdale is nog maar net begonnen, maar de Netflix-serie laat ons nu al op het puntje van onze stoel zitten. In de aflevering van afgelopen donderdag kwamen we erachter dat niet onze favoriete tienerpersonages, maar hun ouders een groot geheim hebben.

Wat dit betekent? Dat we een flashback-aflevering krijgen met (onder anderen) een jonge Alice, FP, Fred en Hermione. We hebben de eerste beelden vast voor je.

The secret we buried
In de tweede aflevering van Riverdale riep Hermione haar klasgenoten uit haar tienerjaren (beter bekend als de ouders van de tieners anno 2018) bijeen om iets te bespreken wat ze al jarenlang in de doofpot gestopt hebben. Het blijkt om een groot geheim te gaan, dat iets te maken heeft met het spel Griffins and Gargoyles.

Let's play a game
De ouders hebben dus in hun tienerjaren ook te maken had met het spel. Als je bedenkt dat er in het huidige Riverdale al twee doden zijn gevallen vanwege het spel, móet het geheim van de Riverdale-ouders wel duister zijn. Hoe dat precies zit, komen we hopelijk te weten in de flashback-aflevering. Extra leuk: de acteurs die de tieners van nu uit Riverdale spelen, kruipen in de rollen van hun ouders.

De beelden
See for yourself
. KJ Apa laat zijn echte haarkleur zien in zijn rol als Fred, FP Jones flirt met Hermione (terwijl we weten dat hij iets met Alice heeft gehad) en Alice blijkt in haar tienerjaren allesbehalve keurig en verschijnt in een bad ass biker-look:

Hermione en Fred (oftewel: KJ Apa met bruin haar!)
The CW / Dean Buscher
Hermione en FP
The CW / Katie Yu
Fred en Alice
The CW / Katie Yu

The Midnight Club
De throw back komt in aflevering 4: ‘The Midnight Club’. En ja, dat is een verwijzing naar de bekende klassieker The Breakfast Club. Voor het geval je deze film gezien hebt: misschien herkende je Archies moeder Mary Andrews al. Zij speelde in 1985 als zestienjarige een van de hoofdrollen in The Breakfast Club.

Duurt iets langer
De vierde aflevering verschijnt 8 november op Netflix. Bij oplettende Riverdale-fans gaat nu misschien een belletje rinkelen, want dat betekent dat de aflevering er pas over drie weken is. Dat klopt: aflevering 3 is te zien op 25 oktober, de week erna moeten we Riverdale voor een keer missen, en pas daarna kunnen we genieten van de flashback-aflevering.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder