15 acteurs die ook in de race waren voor hoofdrollen A Star is Born

Niet Lady Gaga en Bradley Cooper, maar...

a-star-is-born
Still a Star is Born

A Star is Born’ is een film van eerste keren. Bradley Cooper is voor het eerst regisseur, we horen hem voor het eerst zingen en Lady Gaga zien we voor het eerst au naturel acteren.

We horen je denken: iets van dat moet floppen, maar nee, verre van. Ook nieuw en – wat ons betreft – de beste vondst van de film: het duo Bradley Cooper en Lady Gaga.

Jack en Rose chemie
Hoewel cupido de Hangover-acteur en de Pokerface-zangeres elkaar in het echte leven nooit zou koppelen (zag jij het voor je?) hebben de twee als love interests in de film chemie vergelijkbaar met die van Kate Winslet en Leonardo DiCaprio in Titanic. De liefde tussen personages Ally en Jackson Maine komt zo geloofwaardig over dat je vriendinnen meteen wil appen na het zien van de film: GA ERHEEN!

En dan te bedenken dat, net zoals bij elke film, er veel meer acteurs en actrices in de race waren voor ‘A Star Is Born.’ Benieuwd wie?

Beyoncé
Will Smith
had wel oren naar een remake van de film uit 1937. Hij benaderde Badman-regisseur Joel Schumacher en Jennifer Lopez, Alicia Keys en Beyoncé voor de rol van Ally. Smiths versie is echter nooit van de grond gekomen. Acht jaar later schakelde Warner Bross regisseur Nick Cassavetis (The Notebook) in.

Ook Beyoncé en Rihanna stonden hoog op zijn lijstje. Cassavetis werd op een gegeven moment vervangen door Clint Eastwood, die ook gesprekken ging voeren met Beyoncé. Russel Crowe zag hij voor zich als Jackson Maine, net als Robert Downey Junior, Eddie Murphy, Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Tom Cruise en Eminem.

Selena Gomez
Toen Beyoncé aankondigde dat haar eigen ster binnenkort geboren zou worden, dus niet meer door kon gaan met het project, stopte ook Clint Eastwoord ermee en koos Warner Bross voor Bradley Cooper als regisseur.

Namen die toen vielen voor de rol van Ally? Selena Gomez, Demi Lovato, Keisha en Janelle Monáe. Tot Bradley Cooper Lady Gaga La Vie en Rose hoorde zingen tijdens een benefietconcert. De twee spraken een dag later af in het huis van Gaga en… A Starduo was born.

Nog geen idee waar A Star is Born over gaat?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder