Er zijn plannen voor een nieuwe Pirates of the Caribbean-film

'This is either madness... or brilliance'

Headgear, Photography, Hat, Games,
Pirates of the Caribbean

Er zijn plannen voor een zesde film in de Pirates of the Caribbean-reeks! Disney zou in gesprek zijn met de makers van Deadpool en Zombieland voor het schrijven van het script. Het is nog niet duidelijk of Johnny Depp de rol van Captain Jack Sparrow op zich gaat nemen.

Katsjing!
Pirates of the Caribbean is een enorme geldkoe voor Disney. De eerste vijf films brachten in totaal ruim 4,5 miljard dollar op. Het was de eerste franchise waarvan meer dan één film door de miljardgrens ging. Voor zowel Dead Man’s Chest (2006) als On Stranger Tides (2011) werd wereldwijd voor meer dan een miljard dollar aan filmkaartjes verkocht.

Het verhaal
Het verhaal begint aan boord van het schip van Weatherby Swann (Jonathan Pryce) is samen met zijn dochter Elizabeth Swann (Keira Knightley) op weg naar Port Royal om daar gouverneur te worden.

Onderweg komen ze langs een scheepswrak, met als enige overlevende Will Turner (Orlando Bloom). Acht jaar later wordt het Port Royal geteisterd door de beruchte piraat Jack Sparrow (Johnny Depp), die eens kapitein was van het schip de Black Pearl.

Gesprek Disney
Op dit moment is Disney in gesprek met Rhett Reese en Paul Wernick, de schrijvers van Deadpool en Zombieland. Disney wil via deze weg wat extra humor in het script brengen.

Captain Jack Sparrow
Het is nog niet zeker of Johnny Depp (55) zal terugkeren in de film. De acteur speelde in de eerste vijf films de excentrieke kapitein Jack Sparrow, maar raakte de afgelopen twee jaar in opspraak. Hij werd onder andere door zijn 23 jaar jongere ex-vrouw Amber Heard beschuldigd van huiselijk geweld en er speelden rechtszaken met zijn voormalig management.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder