Dennis Weening niet langer presentator Expeditie Robinson

Who's next?

expeditie-robinson-dennis-weening
RTL

Dennis Weening is tegen alle verwachtingen in uit Expeditie Robinson gestemd. Naaistreek! Grapje. Hij kan de baan niet meer combineren met de opstart van zijn eigen bedrijf en dus geeft hij het presentatiestokje door.

Hoewel Weening maandag nog bij Radio 538-dj's Coen & Sander liet weten graag door te willen met Expeditie Robinson, komt RTL vandaag met een ander verhaal.

Statement
"Dennis heeft ons laten weten dat hij met de opstart van zijn eigen bedrijf bezig is en dit in de toekomst niet te combineren is met zijn werkzaamheden bij RTL. We zijn hem enorm dankbaar voor alle jaren dat hij met hart en ziel aan het programma heeft gewerkt."

Dennis heeft inmiddels ook weer gereageerd via Instagram. "Als de hele wereld even op je afkomt, moet je vasthouden aan wat je echt koestert."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Opvolger
Dan nu de vraag: wie neemt Dennis Weening over? Wie gaat Nicolette Kluijver vergezellen op een onbewoond eiland? Oud WIDM-presentator Art Rooijakkers, die dit jaar overstapte van NPO naar RTL, wordt vaak genoemd. Ook gaf hij bij zijn overstap aan Expeditie Robinson hoog op zijn lijstje te hebben staan. Volgens RTL zijn er, naast Art Rooijakker, meer presentatoren in gesprek over het volgende seizoen. We zijn benieuwd hoe zo'n sollicitatiegesprek verloopt.

Vragen over een fotografisch geheugen of goed kunnen leren lijken ons noodzakelijk, gezien eerdere uitspraken van Dennis Weening over de opnames. "Als ik een proef heb, moet ik de avond van tevoren twee A4'tjes in mijn hoofd stampen. De druk is enorm, want een dag later staat 150 man mij aan te staren. Van het hele productieteam tot aan de hongerige kandidaten die ook nog bloednerveus zijn."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder