Etherdiscipline! Ellie Lust presenteert nieuw programma Bizarre Zaken

Wordt dit een crime passionellie?

Head, Light, Standing, Cheek, Yellow, Flash photography, Darkness, Shoulder, Photography, Muscle,
Ellie Lust: Bizarre Zaken

Fans van Ellie ‘etherdiscipline’ Lust kunnen hun hart ophalen. De oud-politiewoordvoerder is namelijk vanaf woensdag 14 november te zien op Investigation Discovery met haar nieuwe programma Bizarre Zaken. Hierin worden waargebeurde misdaadverhalen ontrafeld.

Etherdiscipline
We kennen Ellie Lust als oud-woordvoerder van de politie van Opsporing Verzocht, maar echt bekend werd ze pas tijdens haar deelname in 2016 aan Wie Is De Mol. Met haar uitleg over etherdiscipline (communiceren via de portofoon) stal ze harten van heel televisiekijkend Nederland.

Waargebeurd
In het nieuwe programma Ellie Lust: Bizarre Zaken worden waargebeurde misdaadverhalen zoals moordzaken, vermissingen en ‘crimes passionelles’ ontrafeld. Ellie zal te zien zijn als presentator van het programma.

Ellie’s visie
In de serie behandelt de oud-politie agent waargebeurde misdaadzaken en vergelijkt deze (indien mogelijk) met een soortgelijke Nederlandse zaak. De 52-jarige host deelt vanuit haar expertise per zaak haar visie en ervaringen met de kijker.

Primeur
Lust heeft een primeurtje te pakken. Ze is de eerste Nederlandse host die te zien is op de zender: “Dit uitstapje naar dé crime zender van Nederland kon ik natuurlijk niet laten schieten. Ik behandel bizarre Amerikaanse misdrijven en probeer de kijker mee te nemen in vergelijkbare Nederlandse zaken. Als kind ging mijn hart sneller kloppen bij het zien van spannende politieseries. Met 31 jaar politie-ervaring in mijn rugzak weet ik inmiddels dat de werkelijkheid vaak nog vele malen vreemder is dan fictie. Ik ben benieuwd of de kijker dat straks met me eens zal zijn,” aldus Ellie.

Ellie Lust: Bizarre Zaken is vanaf woensdag 14 november tot en met 19 december om 22:00 uur te zien bij Investigation Discovery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder