Eerste beelden derde seizoen La Casa de Papel vrijgegeven

Zeg maar 'Bella Ciao' tegen de voorgaande twee seizoenen

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wel, niet, wel, niet, dat was een beetje het riedeltje rondom de releasedatum van het derde seizoen La Casa de Papel op Netflix. Eerder werd in de wandelgangen genoemd dat het nieuwe seizoen van de hitserie op 29 september 2018 op de streamingdienst zou staan.

Helaas bleek dat een dode mus. Later werd bekend dat we tenminste tot begin 2019 moeten wachten, mogelijk gaat deel drie dan in première. Da's nog best lang wachten. Gelukkig kunnen we ons alvast vermaken met de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Welkom terug Professor
Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van het derde seizoen van de razend populaire serie. Waar we meestal een trailer te zien krijgen, worden we nu lekker gemaakt met een zogenaamde productietrailer. Daarin zien we de cast die meedoet aan het nieuwe seizoen.

En jawel hoor, een groot deel van de originele cast doet mee. We zien veel bekende gezichten: El Professor, Tokyo, Denver, Rio, Helsinki, Nairobi, Stockholm en Arturo. Ah yeah!

Verder is bekend dat ook rechercheur Raquel en Kolonel Prieto weer meedoen. Ook zijn nieuwe karakters aan de cast toegevoegd. Zijn wij even benieuwd of de professor en Raquel nog een stel zijn...

Verhaallijn
Over de verhaallijn laten ze, slim dat ze zijn, nog niet veel los. "Deze keer zal het meer zijn dan alleen een roofoverval en met nieuwe leden wordt de inzet verhoogd", is het enige dat Netflix erover vertelt.

Grootste overval in de Spaanse geschiedenis
De Spaanse serie met de inmiddels wereldberoemde theme song is op Netflix de best bekeken niet-Engelstalige serie.

Voor degenen die het Papel-spektakel even gemist hebben (shame on you): het verhaal gaat over de mysterieuze ‘El Professor’ die met zijn acht 'specialisten' de allergrootste overval in de Spaanse geschiedenis ooit wil plegen.

Hoe? De acht dieven laten zich samen met een groep gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Hun doel: eenmaal binnen willen ze op een listige manier een buit van €2,4 miljard ophalen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder