Heftige eerste beelden van documentaire Famke Louise

Dit hadden we niet verwacht

Face, Hair, Forehead, Nose, Eyebrow, Cheek, Skin, Chin, Facial expression, Lip,
Famke Louise

In de vierdelige documentaire ‘Famke Louise’ krijgt Nederland een kijkje in het hectische leven van de 19-jarige rapper. De documentaire wordt 4 november uitgezonden op Videoland. Vandaag zijn de eerste beelden vrijgegeven en die zijn best heftig.

Verschillende kanten
In de serie zien we verschillende kanten van Famke. Van de ster die het hele land doorkruist tot het meisje dat eigenlijk verlegen en stil is. De vraag die centraal staat: "Wat doet die extreme bewondering, maar ook haat, met een 19-jarig meisje?”

Het nieuwe feminisme
Volgens de regisseur van de documentaire, Elza Jo Thatleher, staat Famke voor het nieuwe feminisme: “Ze heeft zo’n enorm doorzettingsvermogen, is een ontzettend sterke vrouw en heeft een eigen, interessante kijk op de wereld en de positie van de vrouw. Ook vond ik het fascinerend om te zien hoe haar generatie omgaat met social media, waarbij het echte leven overvloeit in het virtuele leven en andersom.”

Heftig leven
De regisseur denkt dat mensen na het zien van de docuserie anders tegen Famke aan gaan kijken: “Haar persoonlijke leven is namelijk minstens zo heftig als haar leven als artiest, ik denk dat mensen dat niet beseffen.”

Trailer
In de trailer zien we dat Famke geconfronteerd worden met de grote lading negatieve haatberichten die ze via social media over zich heen krijgt. Maar ook offline krijgt de Almeerse veel kritiek. Zo worden onder andere biertjes en mobieltje naar haar hoofd gesmeten:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De documentaire is vanaf 4 november te zien op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder